Contact en Organisatie

Onder de naam Bilthoven Bouwt, werkt de gemeente De Bilt samen met andere partijen aan de vernieuwing van het centrum van Bilthoven. U kunt op verschillende manieren het projectteam van Bilthoven Bouwt bereiken. 

Het informatiecentrum Bilthoven Bouwt, aan de Julianalaan 1 in Bilthoven, is tijdens de openingstijden van de boekhandel toegankelijk voor bezoekers. Op een aantal momenten in de week is Netty Bosgoed aanwezig om voorlichting en informatie te geven over de centrumplannen. Het informatiecentrum is het loket voor vragen en meldingen. Er staat een grote  maquette van het toekomstige centrum opgesteld en u vindt er  informatiepanelen en sfeerimpressies.

Openingstijden:

  • Woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur
  • Vrijdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur
  • De eerste en derde zaterdag van de maand tussen 11.00 en 14.00 uurAls u concrete vragen heeft over de projecten of de procedures, dan kunt u het informatiecentrum mailen. Er wordt dan spoedig contact met u opgenomen door de betreffende projectleider.

Informatiecentrum

Voor andere vragen of opmerkingen of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met het projectsecretariaat van Bilthoven Bouwt, telefoon (030) 228 95 44.

Het projectsecretariaat is onderdeel van de gemeente De Bilt.

Gemeente De Bilt
t.a.v. Bilthoven Bouwt
Postbus 300
3720 AH Bilthoven